Mourinho ispričao priču o Pogbi i Rolls-Royceu: "Rekao sam mu da to nema smisla"

Portugalac otkrio detalje

Mourinho ispričao priču o Pogbi i Rolls-Royceu: "Rekao sam mu da to nema smisla"

Edmir Škorić

Jose Mourinho i Paul Pogba imali smo nekoliko nesuglasica tokom Mourinhovog boravka u Manchesteru.

Mourinho je u decembru prošle godine smijenjen s pozicije menadžera Uniteda, a nakon toga je klub sa Ole Gunnarom Solskjaerom zaigrao puno bolje, samim tim i Pogba, koji je postao klučan u timu Crvenih vragova.

Očigledno da je Pogba bio manje motivisan kod Mourinha, a sada je portugalski trener otkrio neke zanimljivosti u vezi francuskog veznjaka.

On je ispričao kako je nakon pobjede nad Burnleyjem u gostima Pogba želio odvojeno od tima da se vrati kući.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igrali smo s timom koji je bio 30 kilometara od Manchestera i Pogba me pitao da li poslije utakmice može da se vrati u Manchster sam, mimo ekipe u autobusu. Rekao sam mu, da smo otišli u London i da je htio da ostane tamo, to bi bila drug stvar, ali ovo nema smisla", kazao je Mourinho, pa je dodao:

"Pošto smo pobijedili, bio sam sretan, pa sam na kraju rekao da bar ode u autobus i zamoli vozača da mu stane 10 minuta od stadiona, a onda neka ide gdje god želi. Otišao sam na konferenciju za štampu i kada sam dolazio u autobus, pored njeg aje bio parkiran Rolls-Royce sa šoferom".

Top Komentari

Zoilomas
Kad se igrac pocne kurcuti
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi