"Imamo probleme u ekipi koje ja kao trener ne mogu da riješim"

Tottenham upisao novi poraz

"Imamo probleme u ekipi koje ja kao trener ne mogu da riješim"

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama danas su još jednom razočarali svoje navijače jer su u gostima poraženi od West Hama sa 2:1.

Tottenham u posljednje vrijeme igrao u veoma lošoj formi, a sve više se špekuliše o tome da bi Jose Mourinho uskoro mogao dobiti otkaz.

Nakon današnjeg poraza od West Hama portugalski stručnjak se našao na velikom udaru, a mnogi vjeruju da bi uskoro mogao dobiti otkaz ukoliko Tottenham značajno ne popravi svoju formu.

Mourinho je nakon utakmice dao izjavu i poručio je da u ekipi jednostavno ima probleme koje on kao trener ne može riješiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo probleme u ekipi koje ja sam kao trener ne mogu da riješim. Osjećam da nismo u poziciji da koristimo cijeli potencijal ove ekipe i to predugo traje. Frustrirajuće je sve ovo kada vidiš kakav potencijal ima tvoja ekipa, a ne igraju ni blizu dobro kao što bi mogli", rekao je Mourinho.

Top Komentari

muftup_skoro
poketeino je za ovog idilo
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti