Mourinho objasnio svima kako se njegovo ime izgovara: "Mrzim kada tako griješe"

To mu baš smeta

Mourinho objasnio svima kako se njegovo ime izgovara: "Mrzim kada tako griješe"

E. Čaušević

Tottenham je objavio svojim navijačima da će se uskoro u javnosti pojaviti dokumentarni film o ovom klubu, odnosno o prethodnoj sezoni.

Londonski klub je na društvenim mrežama objavio jedan isječak iz ovog dokumentarca, a u centru pažnje našao se trener ovog tima Jose Mourinho koji je igračima otkrio jednu veoma zanimljivu stvar.

Mourinho je bio u razgovoru s defanzivcem Japhetom Tangangom kada ga je pitao kako se njegovo ime pravilno izgovara jer ne želi da pravi greške kada ga bude dozivao na utakmici.

Također, Mourinho je otkrio da mrzi jer svi njegovo ime izgovaraju posebno, te je i igračima objasnio kako to treba da rade.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mrzim nečije ime pogrešno da govorim jer svi moje ime izgovaraju pogrešno. Svi me zovu Hoze (Jose), ali ja nisam Hoze, izgovara se Žoze", poručio je trener Tottenhama svojim igračima.

Promo

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
To je da slučajno ne zaboravi da je stranac u Londonu.
3 0
karlhajncbrazzzo
Tj. u Engleskoj.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi