Mourinho potvrdio: Begović ide na klupu!

Courtoisu prednosti ispred Begovića

Mourinho potvrdio: Begović ide na klupu!

Midhat Šljivak

Asmir Begović neće imati prednosti ispred Thibauta Courtoisa.

Potvrdio je to menadžer Chelseaja Jose Mourinho, koji je najavio povratak belgijskog golmana među stative u vikendu pred nama.

Iako je Begović branio fantastično u duelu s Manchester Cityjem (3:0), prednost kod Posebnog još uvijek ima Courtois, koji će se vratiti na meču trećeg kola protiv West Bromwich Albiona.

Bh. golman je branio u proteklom kolu protiv Manchester Cityja. Iako je primio tri gola, spasio je katastrofe Plavce, no Mourinho je ipak odlučio da na gol vrati Belgijanca. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Begović je upisao već dva nastupa za Chelsea. Ušao je u prvom kolu kao zamjena za Courtoisa koji je isključen, da bi protekle sedmice bio sjajan u porazu od Građana.

Chelsea je iz prva dva kola osvojio samo jedan bod i to kod kuće protiv Swanseaja (2:2).

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.