Abramovič ne želi da štedi u finišu prelaznog roka

Chelsea spremio bogatstvo za Pogbu i Stonesa

Abramovič ne želi da štedi u finišu prelaznog roka

Nakon jučerašnjeg angažovanja Pedra koji je stigao iz Barcelone, Chelsea bi do kraja ljetnog prelaznog roka mogao povući još dva velika poteza.

Prema pisanju britanskih medija, Roman Abramovič je poručio svojoj upravi da može računati na ukupno 140 miliona eura za dovođenje dvojice igrača - Paula Pogbe i Johna Stonesa.

Chelsea je spreman ponuditi 85 miliona eura za Pogbu, dok će Evertonu za Stonesa ponuditi pomalo nestvarnih 55 miliona eura. Sjajni engleski fudbaler se sedmicama dovodi u vezu sa prelaskom na Stamford Bridge, a posljednje vijesti sa Otoka govore da je on samo pitanje trenutka.

Također, postoji mogućnost da Juan Cuadrado ili Oscar napuste klub i odu u Juventus kao dio transfera Paula Pogbe. Ukoliko se Francuz odluči na dolazak, Chelsea će oboriti svoj rekord po visini transfera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je ovog ljeta doveo Asmira Begovića, Radamela Falcaa, Babu Rahmana i Pedra, a u domaćem prvenstvu je startao veoma loše (jedan bod iz uvodne dvije utakmice).

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.