Pedro: Mourinho je jedan od razloga što sam ovdje

Španski reprezentativac pojačao Chelsea

Pedro: Mourinho je jedan od razloga što sam ovdje

Španski reprezentativac Pedro Rodriguez je jučer zvanično postao novi član Chelseaja, u koji je stigao iz Barcelone.

Uprkos tome što se ovaj fudbaler dugo dovodio u vezu sa prelaskom u Manchester United, na kraju je odabrao Chelsea.

"Mourinho je jedan od glavnih razloga što sam došao ovdje. Zvao me nekoliko puta i rekao mi je da sam mu prijeko potreban. Osvajao je trofeje gdje god je bio i radujem se što ću igrati pod njegovim vodstvom", rekao je Pedro, koji je potom prokomentarisao činjenicu da će na Stamford Bridgeu dijeliti svlačionicu sa nekoliko svojih kolega iz reprezentacije:

"Cesc i ja smo veoma dobri prijatelji. Znao sam da ću se zbog toga osjećati kao kod kuće. Između ostalog, i Fabregas je odigrao bitnu ulogu u realizaciji transfera. Igrao sam prije i sa Diegom i Cesarom, pa se već se osjećam prijatno u Chelseaju".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pedro Rodriguez je u karijeri osvojio čak dvadeset trofeja sa Barcelonom, za koju je nastupao u posljednjih sedam sezona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.