Mourinho pričao o odnosu s Ikerom i otkrio da bi mogao ponovo na gol?

Portugalac je optimista

Mourinho pričao o odnosu s Ikerom i otkrio da bi mogao ponovo na gol?

E. Škorić

Prije dva dana svijet je ostao u šoku nakon što je objavljeno da je slavni golman Iker Casillas imao infarkt na treningu.

Legendarni španski golman hitno je prebačen u bolnicu gdje mu je ugrađen stent i njegova profesionalna karijera je iznenada završena, ali srećom on je ono najgore ipak prošao.

On je iz bolnice ostavio poruku uz fotografiju na kojoj je nasmijan: "Sve je pod kontrolom".

Njegov agent Carlos Cutropia opisao je infarkt kao najveću pobjedu u životu, jer bi posljedice bile fatalne da je Iker zastoj srca doživio kod kuće.

"Nije bio siguran šta se dešava. Nije izgubio svijest, samo mu je došla muka, ali ni slutio nije da se radi o infarktu. To su mu rekli tek nakon operacije", rekao je Cutriopa.

Na kraju je sve završilo dobro, a igrači i treneri kao i klubovi širom svijeta Ikeru šalju poruke podrške. O njemu je govorio i Jose Mourinho, koji ga je otjerao iz Reala.

"Svi znaju da je došlo do malog sukoba kada sam odlučio da ga izbacim iz tima. Nije mi bilo lako donijeti odluku, ali imamo pozitivan odnos, a ne kako ljudi misle. Odmah sam nazvao Porto da bih saznao šta mu se dogodilo", ispričao je Mourinho.

On čak vjeruje da bi Iker mogao ponovo braniti.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Iker je u dobrim rukama. Porto ima dobre ljekare, čak se i priča kako bi Iker mogao ponovo na gol", dodao je Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi