Mourinho: Priznajem, ovo mi se nikada nije desilo

Niže neuspjehe na klupi Plavaca

Mourinho: Priznajem, ovo mi se nikada nije desilo

Chelsea na početku nove sezone reda neuspjehe i izgleda neprepoznatljivo.

Ovako loš period ne pamti ni Jose Mourinho, koji je priznao da nikada u trenerskoj karijeri nije doživio nešto slično ovome.

"Na ovaj period gledam kao na fantastično iskustvo, ali ne želim da traje. Želim da se sutra završi i da ponovo počnemo pobjeđivati. Nikada mi se ovo nije desilo u karijeri", rekao je Mourinho, da bi potom dodao:

"Iskustvo je došlo sa zakašnjenjem od petnaest godina. Trebao sam ovo osjetiti nakon tri-četiri godine, a iz svega ću izaći jači i poslije krize ću biti bolji trener".

Ne bi Mouriho bio Mourinho da dio krivice zbog Chelseajevih neuspjeha nije  'svalio' na druge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nije tačno da govorim loše o igračima, mediji griješe. Igrači znaju kada naprave grešku. Ne znam kako je kod vas u redakcijama, ali čini mi se da nikog nije briga za vaše greške", poručio je Portugalac.

Chelsea nakon sedam odigranih kola u Premier ligi zauzima i više nego skromno 14. mjesto sa omjerom od dvije pobjede, dva remija i tri poraza. U Ligi prvaka su Begović i društvo upisali pobjedu nad Maccabijem i poraz od Porta.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.