Sve više nezadovoljnih u svlačionici Plavaca
Foto:EPA

Igrači nezadovoljni odlukama trenera

Sve više nezadovoljnih u svlačionici Plavaca

S. Bošković

Ulje na vatru u užarenu atmosferu u Chelseaju dodali su igrači koji su zabrinuti zbog Mourinhovog pristupa i njegovim odlukama u vezi sastava.

Portugalski trener u Portugal nije poveo Remyja, Falcaaa i Oscara, a to je rezultiralo porazom Plavaca od 2:1 protiv Porta. 

Aktuelni prvaci Engleske nalaze se u krizi, gube susrete u svim takmičenjima i tek su 14. na ljestvici Premier lige. U sedam utakmica tri puta su poraženi. Prošle sezone su imali tri poraza u 38 ligaških susreta.

Sudeći po britanskim medijima u svlačionici vlada loša atmosfera, te su igrači zabrinuti zbog Mourinha, a neki su ga čak i javno kritizirali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također se smatra da su svi zabrinuti oko stanja kapitena Chelseaja, Johna  Terryja. On je prošle sezone igrao svaku minutu, svake utakmice, a ove je u početnom sastavu bio samo jednom u posljednjih pet utakmica, i to u okviru Capital One Cupa, gdje je Chelsea bio bolji od Walsalla sa 4:1.

Chelsea zaostaje osam bodova za vodećim Manchester Unitedom i već polako mogu da zaboravljaju da je ova sezona ikad postojala.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti