Mourinho se hvata za glavu: Bez jednog od ključnih igrača protiv Liverpoola?

Posebni u problemima pred najveći engleski derbi

Mourinho se hvata za glavu: Bez jednog od ključnih igrača protiv Liverpoola?

Manchester United i Liverpool sutra od 13:30 sati igraju najveći engleski derbi, ali bi jedan od ključnih igrača Mourinhove ekipe, skupocjeni veznjak Paul Pogba, mogao propustiti ovu utakmicu.

Pogba ovaj put nije upitan zbog Mourinhovih "disciplinskih mjera", već zbog povrede, navodi ESPN.

Francuz danas nije bio u stanju završiti trening ekipe Uniteda zbog povrede, iako nije precizirano o kakvoj se povredi radi. Ipak, špekuliše se da je riječ o nekoj vrsti istegnuća.

Zbog toga će on sutra ujutro biti podvrgnut testovima, te će tek tada biti poznato da li će on biti spreman za sudar sa Liverpoolom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako prenosi ESPN, medicinska ekipa Crvenih đavola je odmah nakon povrede pregledala 24-godišnjeg veznjaka, a kako doktori Uniteda nisu odmah isključili mogućnost da on bude spreman za sutra, navijači ekipe se nadaju da će Francuz ipak istrčati na teren u velikom derbiju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi