Mourinho to sigurno nije namjerno uradio, ali Sonu je bilo baš neprijatno

Samo je želio da se pozdrave

Mourinho to sigurno nije namjerno uradio, ali Sonu je bilo baš neprijatno

E. Škorić

Jose Mourinho sjajno je počeo na klupi Tottenhama, pošto je njegov klub slavio u tri meča u nizu.

Mourinho je debitovao u pobjedi protiv West Hama u Premier ligi, pa je onda savladan Olympiakos s 4:2 i jučer Bournemouth u Premier ligi. Zanimljivo da je na ta tri meča Mourinhov sastav postigao čak 10 golova, ali je također i primio šest.

Dakle, Jose je sjajno krenuo u novu avanturu, a Portugalac je po običaju zanimljiv medijima i prati se svaki njegov potez.

Tako je sada procurio snimak s utakmice Lige prvaka protiv Olympiakosa, kada je Jose propisno osramotio Son Heung-Mina. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Portugalac nije učio svog igrača, pa je uzaludan bio pokušaj Južnokorejca da se rukuje sa svojim novim trenerom. Ipak, ubrzo je Son dočekao šansu da se pozdravi s Joseom, a pao je i zagrljaj.

Top Komentari

andi
nije prepoznao songa zbig majice,bjela ????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti