Mourinho već otpisao jednog igrača Tottenhama?
Mourinho navodno nije neki fan Lo Celsa

Portugalac nije dao skoro nikakvu minutažu igraču koji je ovog ljeta stigao u London

Mourinho već otpisao jednog igrača Tottenhama?

S. Pašalić

Tottenham je na svom terenu jučer slavio protiv Bournemoutha sa 3:2 u 14. kolu Premier lige.

Jose Mourinho je tako upisao i treću pobjedu od dolaska na klupu tima iz Londona, navijači su konačno zadovoljni, ali čini se da jedan igrač ipak i nije previše sretan.

Naime, britanski mediji pišu, a španska Marca prenosi da je Giovani Lo Celso nezadovoljan sa svojom trenutnom situacijom u timu, a protiv Bournemoutha je u igru ušao tek u 88. minuti nakon što u dvije prethodne utakmice nije dobio ni minute.

Mourinho navodno nije neki veliki fan Argentinca i njihov odnos nije baš najbolji.

Lo Celso mora igrati više ako želi zadržati svoje mjesto i u reprezentciji Argentine pa je jasno zašto nakon posljednjih poteza Portugalca razmišlja o odlasku. On je i dalje igrač Betisa s obzirom da je stigao na posudbu u Tottenham iz ovog kluba koji bi zbog toga bio uključen u njegov eventualni transfer.

Ove sezone je Lo Celso odigrao samo devet utakmica za Spurse u svim takmičenjima i postigao je jedan gol, a propustio je i osam utakmica zbog povrede.

Ipak, u utakmicama u kojim je igrao on nije imao preveliku minutažu, a samo je protiv Sheffielda ove sezone odigrao svih 90 minuta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti