Mourinho: Zašto se ne bih vratio u Inter?

Posjetio nekadašnji klub

Mourinho: Zašto se ne bih vratio u Inter?

Jose Mourinho je u subotu sa tribina stadiona "Giuseppe Meazza" posmatrao duel između Intera i Sampdorije. 

Portugalski stručnjak je bez posla otkako mu je krajem prošle godine uručen otkaz u Chelseaju, a poziv koji je dobio od nekadašnjeg predsjednika kluba Massima Morattija neki su protumačili kao znak da će se vratiti u Inter. 

"Šta za mene znači to što sam u Milanu? Povratak kući, u svoju familiju sa kojom sam i dalje blizak iako je prošlo skoro šest godina. Osjećam se kao da je prošlo šest dana, više nego šest mjeseci. Najljepša stvar kod fudbala je nešto što je važnije od rezultata i pobjeda, a to su prijateljstva koja su ostvarena", istakao je Jose Mourinho u razgovoru za italijanske medije.

Na pitanje da li bi se u budućnosti vratio u Inter, Mourinho je odgovorio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zašto da ne? Vratio sam se u Chelsea, zašto se ne bih vratio i u Inter?"

Da će Mourinho preuzeti Inter demantovali su i u milanskom klubu, istakavši jasno da će on na kraju sezone zamijeniti Van Gaala u Manchester Unitedu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi