Mourinhov Tottenham će u 18 dana odigrati osam utakmica

Mourinhov Tottenham će u 18 dana odigrati osam utakmica

E. Škorić

Tottenham će, s obzirom i na obaveze u kvalifikacijama za Evropsku ligu, imati itekako zgusnut raspored na početku sezone.

Londonski klub najprije 17. septembra gostuje Lokomotiv Plovdivu u Bugarskoj, ekipi koju trenira bivši bh. reprezentativac Bruno Akrapović, a samo tri dana kasnije ide u goste Southamptonu u Premier ligi.

Dva dana nakon duela sa Svecima, slijedi meč 3. kola Liga kupa, a već 24. septembra duel trećeg kola kvalifikacija za Evropsku ligu i to u Rumuniji ili Makedoniji.

26. septembra će Spursi ugostiti Newcastle, a 29. septembra igraju meč 4. kola Liga kupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prvi oktobar po svemu sudeći novi meč u Evropi, a ludih 18 dana biće završeno gostovanjem Manchester Unitedu na Old Traffordu 3. oktobra.

Top Komentari

ubnt
Je li treba da ih žalim ? Oni ce u tih 18 dana zaraditi koliko ja ne mogu za cijeli život ! Kada bi igrali svaki dan po 8 sati , imali samo nedjelju slobodnu , opet su toliko plaćeni da im treba ukinuti topli obrok !
3 2
Arnel925
Ko kaze da ce proći Evropa ligu ijedno kolo haha smiješno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi