Mourinhu će nakon otkaza pripasti ogroman novac
Foto:EPA

Mourinho otpušten, no zaraditi će mnogo

Mourinhu će nakon otkaza pripasti ogroman novac

S. Bošković

Jose Mourinho danas je otpušten na mjestu trenera Chelseaja. 

Ipak, nije sve tako crno za Specijalnog. S obzirom na to da je dobio otkaz, a nije podnio ostavku Portugalcu će pripasti velika suma novca. 

Chelsea je dužan Mourinhu isplatiti više od 30 miliona funti. Taj iznos bit će isplaćen u cijelosti i bit će mu plaćan mjesec po mjesec sve dok Mourinho ne pronađe novi posao. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pedesetdvogodišnji Portugalac Plavce je ostavio u dosta teškoj poziciji, sa samo jednim bodom više od ekipe koja se nalazi na mjestu koje vodi u Championship, a presudio mu je poraz u posljednjem kolu od Leicestera (2:1). 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.