"Možda sam najgori trener na svijetu, ali Mourinho je za ovakav fudbal potrošio milijardu"
Foto: EPA

Frank De Boer ponovo o Posebnom

"Možda sam najgori trener na svijetu, ali Mourinho je za ovakav fudbal potrošio milijardu"

Midhat Šljivak

Jose Mourinho i Manchester United sinoć su doživjeli nokaut. Sevilla ih je pobijedila na Old Traffordu sa 1:2 i Crveni đavoli su se oprostili od takmičenja u Ligi prvaka.

Nakon ispadanja Uniteda oglasio se holandski stručnjak Frank De Boer, koji je prethodnih dana bio u otvorenom sukobu sa Posebnim.

De Boer je govorio o Marcusu Rashfordu i činjenici da ne može da napreduje jer mu Mourinho ne daje šansu.

Portugalac mu je odgovorio kako ga 'najgori trener svijeta nema čemu naučiti", ali na kraju je De Boer dočekao svoj minut slave.

Nakon ispadanja Uniteda od Seville kratko je komentarisao situaciju oko Mourinha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Možda sam ja najgori trener na svijetu, ali Mourinho je potrošio milijardu na svoj tim i igra ovakav fudbal", istakao je De Boer.

Vidjećemo hoće li biti novog odgovora...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi