Može biti najveća zvijezda, ali zna se ko je šef: Buffon pozvao Ronalda na raport!

Poslije Juventusovog poraza u finalu Kupa

Može biti najveća zvijezda, ali zna se ko je šef: Buffon pozvao Ronalda na raport!

A. Čaušević

Juventus je prošle sedmice izgubio finale Kupa Italije, a nekoliko dana kasnije Maurizio Sarri je otkrio kako Cristiano Ronaldo nije želio da igra centralnog napadača na toj utakmici. 

Nakon što su se strasti smirile i Juventus dobio Bolognu s 0:2 Gazzetta dello Sport otkrila je detalje šta se dešavalo u svlačionici Stare dame poslije gubitka trofeja.

Naime, Gianluigi Buffon je pozvao Cristiana Ronalda i s njim obavio razgovor licem u lice. Bez obzira što nema sporednu ulogu u ekipi ostatku tima se nije svidjelo što je Ronaldo tražio da igra na posebnoj poziciji.

Razgovor sa Buffonom je očigledno bio koristan jer je legendarni golman poslužio kao spona da se smire i odnosi sa Sarrijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus ne prolazi kroz baš lijep period, ali na sreću Stare dame zahvaljujući jezgru tima poput Buffona i Giorgia Chiellinija Bianconeri su brzo ušli u pobjednički ritam.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti