Može li parirati velikanima? I Bešiktaš se uključio u borbu za Hasića

Mladi bh. fudbaler ima mnogo ponuda

Može li parirati velikanima? I Bešiktaš se uključio u borbu za Hasića

Mladi bh. napadač Ajdin Hasić iz dana u dan dobija ponude velikih evropskih klubova.

Interes za njega postao je ogroman otkako se pročulo da je postao slobodan igrač, nakon što je na nesvakidašnji način napustio zagrebački Dinamo.

Sa Maksimira su još ranije saopštili da su Hasićevi roditelji prevarili Dinamo, jer su navodno dobili dva ugovora, onaj o raskidu i novi o produženju, ali na kraju je potpisan samo onaj o raskidu čime je mladi Ajdin postao slobodan igrač.

Od tog trenutka, juniorski reprezentativac BiH kontantno je u žiži bh. i hrvatske javnosti, ali o njemu se sve češće piše i u inostranstvu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tako turski Fanatik donosi vijest da je za Ajdina Hasića ozbiljno zainteresovan i Bešiktaš, koji će u utrci za bh. dragulja imati vrlo ozbiljne konkurente u vidu Real Madrida, Barcelone, Dortmunda, Evertona, Salzburga, pa i Juventusa čiji ga je skaut nedavno gledao na utakmici U-19 selekcija BiH i Hrvatske.

Top Komentari

srebrenik95
Na kraju ce zavrsiti u nekom exsisporu turskom il belgiskom kurtijaku... Covjek slobodan sta toliko odugovlace ako ga Real oce doveo bi ga do sad
10 7
epa
pa hajde vise potpisi taj ugovor da te vidimo na velikoj sceni puno se pise oko ovog igraca za ove godine bi njemu najvise odgovarala BVB koja jedina od nabrojanih klubova radi intenzivno sa mladim igracima...
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi