12

Komentari (12)

EdwinPol
Kakve budale, zbog sitnih interesa dva-tri kluba, ugrozavaju se zivoti mnogih. Hoce li iko preuzeti odgovornost poslije ? Azmir Husic, Slavko Petrovic ili Amar Osim ? Ovo je zalosno sta predlazu potpomognuti sa par portala koji disciplinovano prenose cim ovi prdnu, a paznja ligama koje su zavrsile svoja prvenstva pametnim odlukama sr ne pridaje.
zgembo.popuslic
jel ti fakat mislis da savez neda igrat ligu zato sto se brinu za zdravlje igraca? a s druge strane sve se zivo vraca u funkciju samo su eto problem 22 igraca na terenu... nije bolan vise bitno ko ce uzet tu jednu titulu, pricat ce se mjesec dana, podjebavat suprotna strana i zivot ide dalje, al hoce li nam se u buducnosti desavat da jedan klub (Borac) koci citavu ligu, sutra isto tako neko drugi moze izmislit sto nece da se igra ako mu to bude odgovaralo... ovdje je problem sto savez radi u interesu jednog kluba i jednog covjeka a ostale ko j***, dajte titulu Sarajevu j**** ih titula al nedajte da jedan klub odlucuje hoce li se liga igrat ili nece
SarajevoFC
Idiote, nece niko Sarajevu DATI titulu, Sarajevo je prvo na tabeli poslije dva kompletirana kruga. Sarajevo ce na prvom mjestu i ostati jer ima najkvalitetniji tim i najorganizovaniju upravu. Sarajevo ne grakce po portalima svako malo, to ostavlja mahalskim klubovima poput Selje, TC i slicnih. Sarajevo je za odigravanje svih planiranih utakmica i potvrde titule na terenu sto uopste nije upitno. Ako odgovorni odluce, ko god to bio, da se prvenstvo ne moze nastaviti, Sarajevo ce tu odluku postovati i, naravno, zastititi svoje interese i kao prvoplasirani traziti da se proglasi prvakom. I budi siguran da ce u tome i uspjeti.
Plavi orkestar
Škola za sve u buducnosti.Nikad više ne dozvoliti pitarima da zasjednu u savez i dati im mogucnost da oni odlucuju o bilo cemu.Sad su i definitivno pokazali ko su,šta su i gdje pripadaju.Samo smjena kompletnog rukovodstva saveza i dovodjenje poštenih sportskih radnika u savez mogu stvari donekle popraviti.
SarajevoFC
Nalbolje da uprava FK Skretničar preuzme savez, odredi kad će ko s kim igrat i proglasi sebe za prvaka.
Plavi orkestar
Fk Vjetnam sigurno više nikada nece u BiH odlucivati ni o prvaku niti bilo cemu drugom.Eno im Vice pa nek ih uhl**** u onoj svojoj vuko****ni.
SarajevoFC
Pa mi smo već odlučili strumfić. Odlučili smo da budemo prvaci ove godine, sljedeće itd.
MSOZ101
Koliko vidim štrumpfovi se zalažu da u 45 dana odigraju 13 utakmica plus putovanja, testiranja, smještaj, noćenja, trening. Neka se u junu igraju sve utakmice u Federaciji, a u julu da se odigra što ostane u RS-u. Borac, Zvijezda i Radnik mogu igrati utakmice u Federaciji, a kada istekne zabrana u RS-u neka organizuju domaće utakmice protiv ekipa sa kojima moraju igrati na domaćem terenu.
tcity055
Svi oni koji budu insistirali na nastavak PL moze im se desiti Petroviceva sudbina. Jake su ove snage koje zele prekid.
SonPen1946
Nek se odigra svih 11 kola,ili u suprotnom proglasiti FK Sarajevo prvakom !
user1582302321
Hiljadu nacina postoji, ali mafija pitara i borca to ne zele
hzsg
Samo treba poštovati odluke odgoovrnih organa, ministarstava i kriznih štabova, a ove štrumfovske navijače vratiti u školske klupe da se kulturno uizdižu jer očigledno on-line nastava nije dala rezultate.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti