Bliži se kraj u Romi? Kolarov brutalno odgovorio navijačima

De Rossi mu pružio podršku

Bliži se kraj u Romi? Kolarov brutalno odgovorio navijačima

Grupa navijača Rome uzela je na zub Aleksandra Kolarova.

Animozitet fanova Rome prema Kolarovu se pojavio kada je srbijanski nogometaš izjavio da "navijači ne razumiju nogomet", jer su osuli drvlje i kamenje po timu poslije pet prvenstvenih kola u kojima je Vučica slavila samo jednom.

Iako je Kolarov, prema riječima trenera Eusebija Di Francesca, najveći profesionalac u klubu, iz dana u dan ga navijači zasipaju uvredama i čini se kako nije isključeno da na kraju sezone napusti Romu.

Ulje na vatru Kolarov je dodatno dolio brutalno odgovorivši navijačima putem Instagrama, a suprotstavio im se također i Romin kapiten Daniele De Rossi.

"Ne zaslužujete uopšte igrače sa mu*ima. Ne zaslužujete prave profesionalce, ne zaslužujete one koji ostavljaju dušu na terenu", poručio je Kolarov, da bi mu potom na njegovom jeziku odgovorio De Rossi, napisavši: "Brate moj", uz priložen emotikon srca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sukob između Kolarova i navijačima produbljen je grafitima koji su se pojavili na zidovima u blizini kuće u kojoj živi srbijanski nogometaš. "Kolarov je us*ani Hrvat", "Spusti se na zemlju", bile su samo neke od poruka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi