Možete li pretpostaviti koji je Tottijev nedosanjani san?

Žao mu što nikad nije zaigrao za Real Madrid

Možete li pretpostaviti koji je Tottijev nedosanjani san?

Endin Čaušević

Kapiten Rome Francesco Totti sinoć se protiv Real Madrida oprostio od nastupa u Ligi prvaka.

Kralj Rima sinoć je dobio ovacije sa tribina Santiago Bernabea kada je ulazi na teren. Totti je cijelu svoju karijeru proveo u Romi, ali je priznao da mu je žao što nije prihvatio ponudu Real Madrida prije desetak godina.

"Santiago Bernabeu je sjajan stadion. Žao mi je što nikad nisam igrao za Real jer sam imao ponudu. Ovo je bio emotivan trenutak za mene jer sam dobio ovacije sa tribina. Sigurno da će mi ovo biti jedna velika uspomena", rekao je Totti.

Totti je prošli mjesec bio u sukobu sa trenerom Lucianom Spallettijem zbog čega je i izostavljen iz ekipe. Ipak, sada želi samo da uživa u fudbalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svašta se izdešavalo prethodnih sedmica i propustio sam neke stvari. Ali, sada želim samo da uživam u fudbalu pa ćemo vidjeti šta će biti na kraju", dodao je legendarni Totti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi