"Džeko je sinoć bio najgori na terenu"

Amedeo Carboni nije štedio bh. reprezentativca

"Džeko je sinoć bio najgori na terenu"

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Rome Amedeo Carboni izjavio je da je razočaran što rimska ekipa sinoć nije iskoristila šanse protiv Real Madrida.

Roma je sinoć poražena na Bernabeu od kraljevskog kluba sa 2:0, a utakmicu je obilježilo nekoliko promašenih zicera igrača Vučice. Carboni je kazao da ga je posebno razočarao Edin Džeko.

"Džeko je bio sinoć najgori na terenu. Diego Perotti, Stephan El Shaarawy i Mohamed Salah su uradili šta su mogli. Nije lako igrati protiv Sergija Ramosa i Pepea, ali su njih trojica bili daleko bolji od Džeke", rekao je Carboni.

Nekadašnji fudbaler Rome dodao je da bi se stvari potpuno promijenile da je Džeko postigao gol na otvaranju utakmice kada je imao odličnu priliku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da je Džeko pogodio stvari bi se promijenile i bilo bi mnogo lakše za Romu. Imali smo dosta dobrih prilika i nismo ih iskoristili. Žao mi je što nismo zakomplikovali utakmicu kada smo mogli", dodao je Carboni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti