Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Basaksehir 1,95, Atalanta 1,48, AZ Alkmaar 1,43

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Basaksehir 1,95, Atalanta 1,48, AZ Alkmaar 1,43

Sponzorski tekst

Još jedan dobar dan za fudbalske fanatike. Ovog utorka imamo solidan broj zanimljivih utakmica, pa su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para, po jedan u Seriji A, holandskoj Erediviziji i Superligi Turske.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

BASAKSEHIR - GIRESUNSPOR (UTORAK, 15.00), KEC 1,95

Današnji susret biće tek treći između Basaksehira i Giresuna, a prvi prvenstveni. Prethodna dva puta su igrali u Kupu Turske, u decembru 2017. je Giresun bio bolji sa 3:1, a mjesec dana kasnije je Basaksehir trijumfovao sa 2:1, što mu je bilo nedovoljno da prođe dalje. Giresun je novi superligaš, a trenutno je u sjajnoj formi, što ga je odvelo ka sredini tabele poslije stidljivog starta sezone. Trijumfovao je na četiri od posljednjih pet prvenstvenih utakmica, deklasirao je Besiktas sa 4:0 i Karagumruk sa 3:1, a u tom periodu je samo Adana Demir uspjela da ga zaustavi. Prije 11 dana je slavila sa 1:0. Međutim Basaksehir je u sjajnoj formi, od smjene trenera i dolaska Emrea Belozoglua nije doživio nijedan poraz u prvenstvu. Na devet utakmica ostvario je sedam pobjeda i dva remija, pa je sada treći na tabeli, sa četiri boda manje od drugoplasirane Konyae.

GENOA - ATALANTA (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,48

Nije uspjela Atalanta da dođe do preokreta u subotu protiv Rome iako je imala šanse, na kraju je izgubila ubjedljivo u Bergamu, sa 4:1. To joj je bio tek drugi poraz u svim takmičenjima u posljednja dva mjeseca, ali oba su došla u veoma lošem momentu. Prije Vučice, Atalantu je savladao i Villarreal, u meču koji je direktno odlučavao o plasmanu u osminu finala. Plavo-crni su izgubili sa 3:2, pa će nastaviti učešće u Ligi Evrope. Za to vrijeme, u Seriji A sada zaostaju velikih šest bodova za Interom, između njih su još i Napoli i Milan, zato izabranici Đan Pjera Gasperinija nemaju luksuz da prospu bodove na gostovanju jednom od slabijih timova u ligi. Genoa je užasna, ni dolazak Andreja Ševčenka na klupu nije popravio stvari, pa je ekipa sada u zoni ispadanja. Jedinu pobjedu u prvenstvu ostvarila je još u septembru, vezala je četiri poraza, računajući i nedavno odigrani gradski derbi sa Sampdoriom. Uz to Atalantu nije pobjedila od 2018. godine, a u maju, kada su se posljednji put sastali, tim iz Bergama je slavio sa 4:3.

AZ ALKMAAR - GRONINGEN (UTORAK, 21.00), KEC 1,43

Uhvatio je AZ Alkmaar zalet ka vrhu Eredivizije. Vezao je četiri pobjede u prvenstvu, probio se na šesto mjesto, a ono što je njemu najbitnije, iskoristio je i neuspjehe Feyenoorda da se približi toj trećoj poziciji, posljednjoj koja garantuje izlazak na međunarodnu scenu. AZ Alkmaar je u svom nizu savladao i aktuelnog šampiona Ajax, u Amsterdamu sa 2:1, što je dovoljno upozorenje za Groningen. Zeleno-bijeli su bez pobjede na posljednja tri meča (dva remija i poraz), a bliži su zoni ispadanja nego mjestu u plej-ofu, pošto Fortuni Sittard bježe samo šest poena. AZ Alkmaar nijednom ove godine nije savladao današnjeg rivala, uz napomenu da je na oba meča bio gost. U maju, u okviru prošle sezone, odigrali su 0:0, dok je 24. oktobra Groningen trijumfovao sa 2:0.

DUŽINA TIKETA JE IPAK BITNA

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mjesec je decembar, a Mozzart Vas cijeli mjesec nagrađuje sa vrijednim nagradama. Sastavi najduži tiket i dnevno osvoji smart paket (TV, Samsung telefon i pametni sat), na kraju mjeseca najboljem igraču ide ključ u ruke od glanjc novog BMW-a X1!

Isplati se biti najbolji! Više o nagradnoj igri pročitajte ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.