Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Sampdoria 2,50, Keln 1,75, Brentford 2,35, Roda 1,30!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Sampdoria 2,50, Keln 1,75, Brentford 2,35, Roda 1,30!

Sponzorski tekst

Mjesec bogatog fudbalskog programa se zahuktava, a pred vama su ovog petka četiri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Serije A, Bundeslige, Premijer lige i holandske Erstedivizije, konkretno na dvojke na Sampdoriju, odnosno jedinice na Keln, Brentford i Rodu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

GENOA - SAMPDORIA (PETAK, 20.45), DVOJKA 2,50

Derbi dijela Lanterna. Za Genou se prvi deo šampionata Italije odvija veoma loše. Grifoni zauzimaju pretposljednje mjesto na tabeli i dugo nisu pobijedili. U 16 ligaških utakmica osvojili su samo 10 bodova, ali im je zona spasa dva boda daleko. Na klupu je nadavno sjeo Andrej Ševčenko, a u prošlom kolu njegov tim je izgubio od Juventusa sa 2:0, produživši niz bez pobjeda na 13 mečeva. Sa druge strane, Sampdorija takođe nema velikih uspjeha u dosadašnjem toku sezone. Ekipa Roberta D’Averse je i dalje tek 15. na tabeli, pet bodova daleko od crvene zone. Rezultati posljednjih mečeva nisu bili zadovoljavajući, pošto je u prošlom kolu Sampdorija izgubila od Lacija sa 3:1, i tako pretrpela drugi poraz u nizu.

KELN - AUGSBURG (PETAK, 20.30), KEC 1,75

Keln se u prvom delu šampionata Nemačke dobro nosi sa svojim glavnim zadatkom za sezonu. Nalazi se na pristojnoj udaljenosti od zone ispadanja. Tim Štefena Baumgarta sa 19 bodova zauzima deveto mjesto na tabeli, šest bodova ispred prelazne zone. Pošto je u prošlom kolu odigrao nerješeno 1:1 sa Arminijom, Keln je produžio niz neporaženosti na četiri meča. Večeras mu u goste dolazi Augsburg, koji je slab u ovoj kampanji. Do početka 15. kola Bundeslige ekipa Markusa Vajncirla je na 16. poziciji na tabeli. Zona direktnog ispadanja udaljena je tri boda, ali bavarski klub zaostaje samo bod za spasonosnim 15. mjestom. Augsburg je u prošlom kolu izgubio na svom terenu od Bohuma sa 3:2 i tako doživio sedmi poraz u sezoni.

BRENTFORD - WATFORD (PETAK, 21.00), KEC 2,35

Brentford je poslije dobrog starta prikočio. Štićenici Tomasa Franka su u 15 dosadašnjih kola ostvarili četiri pobjede i pet remija, i sa 17 bodova su na 13. poziciji na tabeli Premijer lige. Poslije poraza od Totenhema (0:2), Pčele su remizirale sa Lidsom (2:2), ali uporedo sa ligom dobro stoje u Liga kupu gde su došle do četvrtfinala. Večeras im u goste dolazi Votford, koji je u potrazi za prekidom niza poraza. Tim je utrošio mnogo energije da bi povratio mjesto u najjačem rangu, što je dovelo do neuspjeha na startu, a nešto kasnije i do promjene trenera. Prije današnjeg meča, puleni Klaudija Ranijerija imaju četiri pobjede i drže 17. mesto na tabeli. U posljednjih pet mečeva Stršljenovi su pretrpeli četiri neuspjeha.

RODA - DEN BOSCH (PETAK, 20.00), KEC 1,30

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedni se penju, drugi padaju. Roda dočekuje Den Boš u meču 19. kola druge lige Holandije, u okršaju timova koji imaju ambicije da se vrate u najjači rang. Roda je osmoplasirana sa 27 bodova, dok je Den Boš sakupio dva manje. Domaćin je bez poraza na protekla tri duela, a na posljednjem je sa 5:2 porazio Dordreht na strani, a Den Boš na meč dolazi poslije dva neuspeha. Najprije je kapitulirao protiv Volendama 3:0, a onda se Breda gostila 5:0. Dva tima sukobila su se nedavno u okviru Kupa, a Roda je bila uspješnija u Kerkradeu sa 2:1. Prethodno, Den Boš nije doživio poraz od Rode na šest takmičarskih dvoboja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.