Pun pogodak uz Mozzartovu asistenciju:Lider u priređivanju igara na sreću podržao Travnik futsal kup

Pun pogodak uz Mozzartovu asistenciju:Lider u priređivanju igara na sreću podržao Travnik futsal kup

Sponzorski tekst

Sjajni driblinzi, golovi i odbrane zabilježeni su na ovogodišnjem Travnik futsal kupu, u organizaciji udruženja "Fabrika dobrih ideja", a uz asistenciju kompanije Mozzart. 

Oko 200 igrača podijeljenih u 19 ekipa iz gotovo cijele BiH demonstrirali su vrhunske majstorije na terenu u borbi za prvo mjesto, a pobjednički pehar podigao je tim Vlašić gradnja Semiminor.

Drugoplasirana je ekipa Immo Als Mahala, treće mjesto osvojio je Hidro-EN, a izabrani su i najbolji igrač, strijelac i golman turnira.

Opis nije dostupan.

“Saradnja sa kompanijom Mozzartom je zadivljujuća. Iako prvi put surađujemo, profesionalnost i lakoća dogovora je za svaku pohvalu. Odmah su prepoznali potencijal našeg događaja, te nam pružili podršku, a mi smo se potrudili da to opravdamo. Iskreno se nadamo da ćemo sarađivati i u budućnosti jer imati ovako velikog i ozbiljnog partnera je velika stvar za nas”, istakao je Danijel Gabrić, organizator turnira. Gabrić ističe da su prezadovoljni ovogodišnjim turnirom, odzivom prijavljenih ekipa, ali i publike koja je ispunila tribine do posljednjeg mjesta.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Iz kompanije Mozzart poručuju da se na njihovu podršku u promovisanju sporta i pravih vrijednosti uvijek može računati.

Opis nije dostupan.

“Uvijek smo vjerna podrška sportu u cijeloj zemlji, od amaterskih kolektiva do profesionalnih klubova i reprezentacija. Veliko nam je zadovoljstvo da budemo dio sjajnih sportskih priča kao što je futsal turnir u Travniku koji je oživio cijeli grad i navijačima dao priliku da uživaju u pravim bravurama na terenu. Vjerujemo da će se naša saradnja nastaviti i biti sve bolja iz godine u godinu“, izjavila je Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Opis nije dostupan.

Uspjeh turnira organizatorima daje dodatni motiv da se potrude da naredne godine bude još bolji, kvalitetniji i posjećeniji. Uz prave partnere, kao što je društveno odgovorna kompanija Mozzart, sigurni su da će i naredni futsal kup u Travniku biti pun pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti