U Mozzartu najviše vrijede pobjede AEK-a i Sheffield Uniteda

Mozzart promo kvote

U Mozzartu najviše vrijede pobjede AEK-a i Sheffield Uniteda

Sponzorski tekst

Mozzartove kladionice ne stoje mirno. A za danas su pripremili dvije kvote koje će svakog trenutka biti najveće na svijetu.

Promo kvote su za kvalifikacije za Ligu šampiona i FA kup. U pitanju su kec na AEK protiv Antwerpena, kao i kec na Sheffield United protiv Lincoln Cityja.

UBODI TROJKU NA SVJETSKOM PRVENSTVU! OSVOJI VESPU!

Pogodi najveću kvotu sa uslovom u Mozzartu od 25.08.2023. do 10.09.2023., jer baš ti možeš osvojiti

Vespu Sprint, kao i novčane nagrade svaki dan.

Pogodi najveću kvotu sa uslovom u Mozzartu od 25.08.2023. do 10.09.2023., jer baš ti možeš osvojiti Vespu Sprint, kao i novčane nagrade svaki dan.

AEK - ANTWERP (SRIJEDA, 21.00), KEC 1.90

AEK je u trećem kolu startovao u kvalifikacijama za Ligu prvaka, gdje je imao obračun sa zagrebačkim Dinamom. Savladavši Modre 2:1 u Hrvatskoj, izabranici Matijasa Almeide su skoro ispali na svom terenu, ali su u posljednjim sekundama postigli potrebne golove i prošli dalje.
Dvoglavi orao je u Belgiji skoro cijelo drugo poluvrijeme odigrao sa igračem više, ali je na kraju izgubio 0:1. Prošle sezone Antwerpen je napravio dramu u posljednjem kolu belgijskog prvenstva, uspjevši sasvim neočekivano osvojiti prvenstvo. Početak nove kampanje Marka Van Bomela nije tako uspješan, a Veliki Starac je nakon četiri kola tek sedmi na tabeli. Antwerpen će u Atini morati da brani pobjedu na svom terenu od 1:0 nad AEK-om.

SHEFFIELD UNITED - LINCOLN CITY (SRIJEDA, 20.45), KEC 1.45

Sheffield United se vratio u Premijer ligu ove sezone, ali je imao užasan početak kampanje. Tri kola i tri poraza su iza Oštrica i trenutno zauzimaju četvrto mjesto s dna tabele. Domaćini su podbacili i u posljednje četiri utakmice, pa je utakmica protiv predstojećeg protivnika u drugom kolu Liga kupa odlična prilika da popravi ovu statistiku. Lincoln City igra u Ligi 1 i mnogo je bolje krenuo u novu sezonu. U šest zvanično odigranih utakmica klub ima četiri pobjede, remi i poraz. Statistika je, naravno, dobra, ali ne smijemo zaboraviti da su svi mečevi bili protiv protivnika koji su očito niže klase.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Najnovije vijesti