Mračaj spreman za dolazak Veleža: NK Metalleghe izdao saopštenje za navijače
Foto: NK Metalleghe BSI

Mostarci gostuju u Jajcu

Mračaj spreman za dolazak Veleža: NK Metalleghe izdao saopštenje za navijače

Danas se od 16:30 sati igraju svi susreti 23. kola Prve lige FBiH, a svakako će najviše pažnje privlačiti dueli ekipa koje se bore za titulu.

Lider prvenstva Velež gostuje u Jajcu kod Metalleghea, dok Olimpik na Otoci dočekuje Bratstvo.

Velež je pod imperativom pobjede na gostovanju kod Metalleghea s obzirom da je drugoplasirani Olimpik istopio zaostatak na svega bod.

Na stadionu Mračaj se danas očekuje veliki broj gostujućih navijača koji će gromoglasnom podrškom pokušati pomoći fudbalerima Veleža da dođu do trijumfa. Ipak, pita će se nešto i Metalleghe, a klub iz Jajca je danas objavio saopštenje za sve posjetelje na Mračaju.

Saopštenje NK Metalleghe BSI prenosimo u cjelosti:

"NK Metalleghe BSI je poduzeo sve potrebne radnje kako bi današnja utakmica protekla u sportskom duhu i okruženju a da se tako i okonča potrebna nam je i suradnja sa svim posjetiteljima.

Na stadionu su jasno označeni ulazi za domaće navijače (gornje stepenice), za gostujuće navijače (prve stepenice), te za V.I.P. i press. Redari i zaštitari će također davati informacije oko procedure ulaska na stadion.

Također, na samoj tribini su razdvojene pozicije za domaće i gostujuće navijače.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Poželjno je izbjeći dolazak pred sami početak utakmice zbog gužve, te poštovati upute za parking.

Samo će novinari i fotoreporteri koji su na vrijeme poslali zahtjev za akreditovanje, moći koristiti službeni i press ulaz."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

razdeGo9
Idemo OLIMPIK
0 11
razdeGo9
DeleteTheElite ja ti jebem porodicu ovako javno od postanka pa do najmladjeg clana. Jado jedan raspali. ABD ugasili se na kraju sezone a majka ti se rahmetli prcila sa ibrom .
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi