Mrguda sa TOŠK-om hit prvenstva: Hvala Upravi, te navijačima koji su i danas bili uz nas
U Tešnju se ne trebaju da brinu za trenersku budućnost. Mrguda će uskoro postati vlasnik UEFA PRO licence, a iz dana u dan pokazuje zavidno znanje.

Mladi stručnjak radi sjajan posao

Mrguda sa TOŠK-om hit prvenstva: Hvala Upravi, te navijačima koji su i danas bili uz nas

S. Mlaćo

TOŠK je nastavio sa veoma dobrim igrama ove sezone. Tim iz Tešnja danas je neporažen napustio Goražde (0:0), što je svakako rezultat koji može zadovoljiti sve navijače ovog kluba.

Ambiciozni stručnjak na klupi TOŠK-a Ajdin Mrguda još jednom je pokazao da radi sjajan posao, a iako su oslabljeni, njegovi izabranici su pružili još jednu kvalitetnu partiju, te se sada nalaze na trećem mjestu sa 20 osvojenih bodova, tek tri manje u odnosu na drugoplasirani Zvijezdu, te sedam od lidera Veleža.

Mrguda je bio zadovoljan nakon meča, a po ko zna koji put imao je samo riječi hvale na Upravu svog kluba.

"Zahvalio bih se FK Goražde i gradu Goražde na gostoprimstvu i fer odigranoj utakmici. Posebno bih pohvalio sudijsku trojku na današnjem suđenju. Čestitam stručnom štabu NK TOŠK na vrhunski odrađenom poslu u trenutku mog odsustva (stažiranje Uefa Pro licenca). Sve pohvale idu igračima koji su uvezali pet utakmice bez poraza. Uspjeli smo odraditi veliki posao uprkos velikom broju povreda i problema sa kartonima. Koristim priliku da se zahvalim Upravi kluba koja je omogućila i napravila sve preduslove za ostvarenje pozitivnog rezultata u Goraždu. Hvala našim navijačima koji su i danas bili uz nas, i pozivam ih da sljedeći vikend podrže naš tim u teškoj utakmici protiv Olimpika", kazao je Mrguda nakon meča u Goraždu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naredne nedjelje TOŠK će u derbiju ugostiti sarajevski Olimpik. Očekuju se pune tribine na stadionu Luke i još jedna sjajna nogometna predstava. TOŠK je hit prvenstva, ali u ovom klubu ne misle sada stati...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti