Mudra ponuda Chelseaja Atleticu
Foto: EPA

Nude Luisa za Kokea

Mudra ponuda Chelseaja Atleticu

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Filipe Luis mogao bi se uskoro vratiti u Atletico Madrid, tim iz kojeg je prošlog ljeta stigao u Chelsea.

Londonski tim ima mudar plan s Luisom. Ponudiće Atleticu Brazilca i novac, kako bi u svoje redove doveli veznjaka Jorgandžija Kokea.

Koke je jedna do glavnih meta Josea Mourinha. Iako je nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor s Atleticom, vjeruje se kako bi 23-godišnji fudbaler za 50 miliona funti mogao pojačati tim sa Stamford Bridgea.

Dio transfera bi mogao biti i Luis, koji bi se nakon samo godinu dana u Londonu, mogao vratiti na Vicente Calderon.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.