Muhamed Bešić će biti spreman za Aston Villu?

Uspješno se oporavlja od povrede

Muhamed Bešić će biti spreman za Aston Villu?

U Evertonu se nadaju da će bosanskohercegovački reprezentativac Muhamed Bešić (22) biti spreman za nadolazeću utakmicu protiv Aston Ville. 

Bešić je van stroja otkako se povrijedio tokom utakmice u kojoj je Everton poražen od Swanseaja (2:1),  a njegovo odsustvo je u proteklom periodu predstavljalo veliki hendikep za Martineza jer je popularni Mo u posljednje vrijeme bilježio odlične partije. 

Mediji iz Liverpoola su objavili da Bešićev oporavak ide u željenom pravcu, te da je njegov povratak na teren moguće očekivati u utakmici 28. kola Premier lige u kojoj Everton gostuje posljednjeplasiranoj Aston Villi. 

"Postoje povrijeđeni igrači koje moramo promatrati 24 sata na dan. Oko nekih je potrebno mnogo truda, međutim ima i onih koji se ubrzo vraćaju na teren i među njima je Muhamed Bešić", kazao je trener Roberto Martinez.

Vrijedi podsjetiti da je Bešić od strane kluba za svoje sjajne i požrtvovane partije izabran za najboljeg igrača Evertona za mjesec januar. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi