Podsjeća na najbolje dane

Muhamed Bešić konačno opet "svoj"

13

Komentari (13)

Mig_Mig
user1604155860
Sretno Besa i sto manje povreda.
Hele
Dobar momak ali nikad baš nije bio svoj :)
King_Kenny
...odmah zuti karton po obicaju,garant neki od njegovih cuvenih bespotrebnih klizecih startova...voli covjek klizeci uletjeti nego ista...on da je valjao makar bi ga jedan od onih 5 trenera Evertona koji su se tamo promijenili dok je on bio u klubu ubacili da odigra bar jednu utakmicu,pa makar i prijateljsku...
Adohordas
Igro je on u Evertonu majmune malo se vise informisi a cekaj gdje ti ono igras?Podgrmec ili?
King_Kenny
@Adohordas ...igrao je malo na pocetku kod Martineza koji ga je i doveo,kasnije se promijenilo jos 5 trenera i svaki ga je odmah prekrizio ili poslao na posudbu,sto dovoljno govori koliko cijene njegove "kvalitete"...i jel znate vi djecurlija komunicirati bez psovanja majke,nazivanja svakavim imenima i ostalih uvreda???...ides na block listu po kratkom postupku,nauci se ponasati i normalno razgovarati,ili se ne kaci na tudje komentare koji ti se ne svidjaju...pozzz.
Savage
Sretno Besa , bolje u Frencervarosu, gdje te navijaci obozavaju nego u Engleskoj. Ako uzmemo prelazak Pjanketa(brz oporavak) u tim koji vjerovatno nece ni u Evropu proci, ostaj gdje si care. Tu je i igrao najbolji nogomet. Vozdra svima i ostajte zdravi i sretni.
DylanDog
Stvarno ne znam kako nije napravio bolju karijeru... Sjećam se prijateljske utakmice prije svjetskog u Brazilu, čini mi se da je bilo protiv Meksika jer je bilo kasno nešto... Staro ih je! Kontam ovo će biti dobra karijera... A ono banana! Šteta... Mada ima još vremena da popravi utisak... Srećno!
DylanDog
adonii
Bravo Mo samo jako⚜???
Eno30
Bravo Besicu samo nastavi igrati i nadam se tvom pozivu u reprezentaciju nama treba tvoja ona stara forma i ona borbenost da nas Pjanic ima vise slobode u ofanzivi.
nedoni46
Sa engleske na madjarsku ligu ti je isto ko kad ides na fakultet a nisi dovoljno dobar, pa se vratis u osnovnu da zakucas.
MethodMan
U Engleskoj su se i oni najbolji izgubili
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.