Navijači Ferencvaroša priredili nevjerovatan doček Muhamedu Bešiću

Povratnik u klub i fudbal

Navijači Ferencvaroša priredili nevjerovatan doček Muhamedu Bešiću

S. Grebović

Jučer je odigrana zaostala utakmica 2. kola mađarskog prvenstva između MOL Fehervara i Ferencvarosa.

Gosti su slavili rezultatom 1:0, a gol je sedam minuta prije kraja meča postigao Mmaee.

Ferencvaros je ovom pobjedom izbio na drugu poziciju i sada ima 12 bodova, tri manje od lidera Kisvarde.

Ova će utakmica ostati u posebnom sjećanju Muhamedu Bešiću koji je sinoć ušao u igru nakon više od godinu dana pauze. Bivši igrač Evertona je posljednji zvanični susret odigrao još 7. septembra prošle, 2020. godine za reprezentaciju u domaćem porazu od Poljske (1:2).

Njegov ulazak u igru nije prošao nezapaženo kod pristalica Ferencvarosa koji su neposredno po njegovom ulasku izvisili transparent na kojem je pisalo "Welcome back Momo".

Bešić je u 80. minuti susreta zamijenio još jednog bh. internacionalca, Stjepana Lončara.

Top Komentari

Laporta
A ja mislio da ga ni majka rodena ne voli,za**** se
2 8
King_Kenny
...Momo je propo ko stari kauc,jedna sezona kod ovih Madjara i moze kaciti kopacke o klin ili doci u nasu ligu da odigra jos jednu sezonu za Tuzla City.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi