Bliži se kraj prijelaznog roka, sati neizvjesnosti za Bešića!

Ostao je i bez reprezentativnog poziva

Bliži se kraj prijelaznog roka, sati neizvjesnosti za Bešića!

A. Čaušević

Muhamed Bešić neće konkurisati za oktobarske mečeve reprezentacije BiH, ključni razlog je što iza sebe nema takmičarskih mečeva. 

Bešić je na papiru igrač Evertona, ali Carlo Ancelotti ne računa na veznjaka pa Dušan Bajević nije imao izbora nego da 28-godišnjaka ne stavi na spisak.

Do sada standardni bh. reprezentativac se nalazi pred nekoliko neizvjesnih sati pošto još uvijek nije pronašao novi klub.

Izvještaji s Ostrva govore da je za njega najviše zainteresovan Glasgow Rangers, ali Karamele ne žele da ga pošalju na posudbu.

Bešić je minulih sezona igrao na posudbama u Middlesbroughu i Sheffield Unitedu, pošto je ušao u posljednju godinu ugovora Everton želi da ga proda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veznjak koji je na Goodison Park stigao 2014. godine je predsezonu obavio s Evertono, igrao je i u prvom prijateljskom meču protiv Blackpoola, međutim ispostavilo se kako se ne uklapa u Ancelottijeve planove.

Prijelazni rok na Ostrvu završava u ponoć.

Top Komentari

Rajvosa2019
Muhamed se evo opasno nasikirao , pa se malo prodjirao sa ovom makinom - mashallah sta momak vozi . Dobro je momak i uspio u zivotu / otac mu je alkoholicar- kriminalac i kockar , tako da je Muhamed kao bonbonica
12 0
Uranija
Veliki zalogaj je za njega bilo koja liga petice, i Glasgow je vjerovatno puno za njegove kvalitete (trčanje kao muha bez glave), naš je ali mu je mjera Turska ili Madjarska liga...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti