Steven Gerrard iznenađen zbog Muhameda Bešića: Da je tu, to bi za mene bila novost
Foto - EPA

Legendarni stručnjak o bh. fudbaleru

Steven Gerrard iznenađen zbog Muhameda Bešića: Da je tu, to bi za mene bila novost

M. Šljivak

Bh. fudbaler Muhamed Bešić (28) povezivao se prethodnih dana sa Glasgow Rangersima.

Engleski mediji su već preselili Bešića u redove slavnog škotskog tima, a danas je o tome govorio menadžer tima Steven Gerrard.

On je odbio ikakve špekulacije o tome da je Bešić već igrač njegovog tima.

"Neću nikakva imena spominjati. Neko me je pitao je li Mo Bešić u Glasgowu na ljekarskim pregledima. Da jeste, to bi i za mene bila novost", rekao je Gerrard o eventualnom angažovanju Bešića.

Ipak, očekuje se da će u narednim danima biti određenih promjena u sastavu.

"Vidjet ćemo u naredna tri dana hoće li biti odlazaka i dolazaka. Nikad se ne zna kakvo će se ime naći na vašem stolu i hoćeš li uspjesti završiti određene poslove", rekao je Gerrard.

Bešić je, podsjetimo, otpisan u Evertonu kod Carla Ancelottija. Tim sa Goodisona čini sve da bi ga se riješio do kraja prelaznog roka, a vidjet ćemo hoće li se to na kraju i desiti.

Top Komentari

user1583752673
Zao mi je ovog momka mogao je imati mnogo bolju karijeru
14 0
tbra
Haj ti u Zrinjski
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi