Muhamed Bešić se uskoro vraća na teren

Bh. reprezentativac se uspješno oporavlja

Muhamed Bešić se uskoro vraća na teren

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić bi se uskoro ponovo trebao naći u timu Evertona.

Bešić se povrijedio u susretu protiv Chelseaja odigranom 12. septembra, kada je igru napustio već u devetoj minuti. Umjesto njega, na teren je ušao Naismith koji je kasnije bio pravi heroj svog kluba, postigavši hattrick u pobjedi Karamela od 3:1.

Roberto Martinez je u izjavi za britanske medije govorio o zdravstvenom biltenu u ekipi, a dotakao se i Bešića.

"Oporavak Muhameda Bešića, Leightona Bainesa i Aidena McGeadyja ide željenim tokom i brzo ćemo biti u najjačem sastavu. Pienaar već može igrati jedno poluvrijeme, Cleverly je spreman za 60, a Oviedo za svih 90 minuta", rekao je menadžer Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pretpostavlja se da će Muhamed Bešić konkurisati za revanš meč baraža za Evropsko prvenstvo u kojem će naša reprezentacija gostovati u Dublinu 17. novembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.