Muhamed Bešić se vratio treninzima Evertona
Foto: EPA

Oporavio se od povrede

Muhamed Bešić se vratio treninzima Evertona

Fudbaleri Evertona, predvođeni trenerom Robertom Martinezom, odradili su posljednji trening pred sutrašnji okršaj sa West Ham Unitedom na Upton Parku. 

Trener kluba iz Liverpoola za ovu utakmicu će moći računati gotovo na sve igrače, među kojima je i bosanskohercegovački reprezentativac Muhamed Bešić koji se uspješno oporavio od povrede.

Britanski mediji su objavili da je Bešić na jutarnjem treningu trenirao punim intenzitetom, tako da će vjerovati biti u konkurenciji za utakmicu 12. kola Premiershipa protiv West Hama. 

Vijest o oporavku Bešića obradovala je i selektora Baždarevića, koji će moći računati na njegove usluge u uzvratnoj utakmici baraža protiv Republike Irske. Bešić nema pravo nastupa u prvoj utakmici zbog suspenzije. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.