Muhamed Bešić završio na razgovorima sa rukovodstvom Middlesbrougha!
Reprezentativni veznjak Bosne i Hercegovine često je imao problema sa ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega

Zbog provociranja navijača

Muhamed Bešić završio na razgovorima sa rukovodstvom Middlesbrougha!

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić našao se na udaru navijača Middlesbrougha nakon poraza u meču FA Kupa od Newporta Countyja.

Nisu navijači bili zadovoljni odnosom Bešića prema njima, jer im se nakon poraza, skupa sa Rudyjem Gestedeom i Adamom Claytonom, smijao, te ih je provocirao nakon meča.

"Svi igrači su podbacili, ali ono što su učinili Bešić, Gestade i Clayton je za svaku osudu, vrijeme je da spakuju kofere", "Gestade je poručio navijačima da od*ebu, a Bešić im se smijao", "Ugledao sam Bešića gestikulira, na prvi pogled sam mislio da plače, ali ustvari je glumio", "Ako je ovo istina, svu trojicu treba otjerati iz kluba", samo su neki od komentara navijača Boroa.

Zbog svog ponašanja trio je završio na razgovorima u klubu. Rukovodstvo tima i menadžer Tony Pulis željeli su da od igrača čuju šta se dogodilo i tražili su njihov odgovor na optužbe navijača.

Nije poznato šta je konačan ishod razgovora i da li će igrači snositi kakve posljedice za sukob sa navijačima. 

Muhamed Bešić ovu sezonu igra kao posuđen igrač iz Evertona, a u 25 odigranih utakmica postigao je dva gola i upisao je dvije asistencije. Meč protiv Newporta je odgledao sa klupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi