Mujkanoviću i Mladosti nagrade za najbolje u Kalesiji
U Tržnom centru Omega održana je dodjela nagrada za najbolje u općini Kalesija

Hoće li napadač napustiti Kikače na kraju sezone?

Mujkanoviću i Mladosti nagrade za najbolje u Kalesiji

E. Škorić

U Kikačima u klupskom restoranu na Tom Cat Areni večeras je veliko slavlje, a iz domaće Mladosti su na zabavu pozvali sve prijatelje kluba.

Inače, u organizaciji Nogometnog saveza općine Kalesija u TC Omega je večeras održan izbor najboljeg nogometaša i nogometne ekipe u 2018. godini.

Najboljim seniorskikm nogometašem Kalesije izabran je napadač Semir Mujkanović, koji je ekipu Mladosti iz Kikača predvodio do velikog uspjeha i osmine finala Kupa BiH.

Treneru Sloge iz Tojšića Mensuru Šmigaloviću pripala je titula najbolljeg trenera, a najboljim sportskim radnikom izabran je Muradif Smajić iz FK Mladost Kikači.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Mujkanović već nekoliko sezona briljira u dresu Mladosti, a dobre igre nisu prošle nezapaženo, budući da ima ponuda iz viših rangova, a nije tajna da bi Mujkanović eventualno napustio Kikače samo zbog tuzlanske Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi