Mulahusejnović sjajan u Sloveniji: Mislim da polako stvari dolaze na svoje mjesto

Mulahusejnović sjajan u Sloveniji: Mislim da polako stvari dolaze na svoje mjesto

A. Beganović

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, Nardin Mulahusejnović, pruža sjajne partije u Sloveniji.

Mladi napadač Kopera sa pet postignutih golova trenutno je vodeći strijelac slovenskog prvenstva, a za vikend će imati priliku da poboljša svoj učinak s obzirom da njegov tim gostuje u Mariboru.

Upravo je Mulahusejnović iz Maribora stigao u Koper i ako se po jutru dan poznaje, nije pogriješio. Mladi bh. napadač u prošlom kolu dva puta je pogodio mrežu Domžala.

"Sretan sam zobg dva pogotka u tom duelu, a iznad svega, sretan sam zbog pobjede. To nam je uvijek cilj, pobijediti na svakoj narednoj utakmici. Dajem sve od sebe i zaista se nadam da ću nastaviti s dobrim igrama i u budućnosti", za ekipa.svet24 je izjavio Mulahusejnović.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Saigrači i čelni ljudi kluba su me dobro prihvatili i hvala im na tome. Trebalo nam je malo vremena da se ekipa posloži, trudim se da ispoštujem zamisli trenera i mislim da polako stvari dolaze na svoje mjesto. Što se tiče mog učinka, činjenica je da svaki napadač želi postići što više golova. Nisam izuzetak. Sretan sam što mi na početku sezone ide dobro i pokušat ću na ovaj način ekipi pomoći u budućnosti", dodao je mladi bh. napadač.

Top Komentari

Mowzilla
Vrijedi i njemu dati sansu u repci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi