Nardin Mulahusejnović pojačao aktuelne prvake Slovenije

Dolaz iz redova Kopera

Nardin Mulahusejnović pojačao aktuelne prvake Slovenije

H. Zilić

Bh. napadač Nardin Mulahusejnović je u finišu transfer roka promijenio sredinu.

Nakon sjajnih partija u dresu Kopera, Mulahusejnović je privukao pažnju aktuelnih prvaka Slovenije ekipe Mure i potpisao ugovor s ovim klubom.

Ovo znači da će Mulahusejnović igrati i na evorpskoj sceni, obzirom da Muru očekuje nastup u grupnoj fazi UEFA konferencijske lige gdje su smješteni u veoma jaku grupu G gdje su još Tottenham, Rennes i Vitesse.

Mulahsuejnović je u dresu Kopera i ponio epitet za najboljeg strijelca slovenske lige, a prije toga je nosio i dres Maribora tako da će mu ovo biti treći klub u Sloveniji gdje već treću sezonu slovi za jednog od najboljih napadača tamošnje lige.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Prije odlaska u Sloveniju 2018. godine, Mulahsuejnović je u Bosni i Hercegovini nastupao za Zrinjski, GOŠK, Bratstvo, a jedan period je bio i u kadetima Željezničara.

Za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine skupio je devet nastupa i postigao jedan pogodak, dok za seniorsku selekciju još nije debitovao.

Top Komentari

DR_GAZiJA
100 eura za GOSPODINA HUSARU..
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi