Rooney: Liverpool će dovesti bolje pojačanje i ako Messi potpiše za Manchester City

Oglasio se legendarni napadač

Rooney: Liverpool će dovesti bolje pojačanje i ako Messi potpiše za Manchester City

Endin Čaušević

Ovih dana u sportskoj javnosti najviše se bruji o tome da će Lionel Messi napustiti Barcelonu i potpisati za Manchester City.

Messi je u utorak zvanično klubu dostavio dopis u kojem traži odlazak što je šokiralo navijače. Argentinac je nezadovoljan radom čelnika kluba, te želi da ide iz Barcelone.

Mnogi smatraju da će Messi potpisati za Manchester City ukoliko zaista odluči da napusti katalonski klub. City je već u kontaktu s Barcom, te su im slali neke ponude koje su odbijene.

O svemu tome pričao je i Wayne Rooney koji je na zanimljiv način rekao da će Liverpool i pored svega dovesti bolje pojačanje čak i ako Messi potpiše za City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da će Liverpool uraditi bolji posao, jer ako dovedu Thiaga iz Bayerna to je za mene bolje pojačanje nego Messi za City", poručio je Rooney.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi