Mundijalske varnice: I Milivojević odgovorio Shaqiriju na provokaciju

Bliži se duel Srbije i Švicarske

Mundijalske varnice: I Milivojević odgovorio Shaqiriju na provokaciju

Reprezentacije Srbije i Švicarske u Kalinjigradu sastat će se 22. juna u okviru 2. kola Svjetskog prvenstva.

Uoči predstojećeg duela ne nedostaje vranica, pogotovo od strane Xherdana Shaqirija, koji je najavio da će 22. juna nositi kopačke na kojima su zastave Švicarske i Kosova sa kojeg je porijeklom.

Čini se kako se na to reprezentativci Srbije i ne obaziru baš previše, a svjedoči to i izjava koju je dao Luka Milivojević. 

"Ma, meni je to smiješno. Mislim da je Mitrović rekao jednu jako lijepu stvari, ako su oni već tolike patriote, zašto ne igraju za Kosovo? S druge strane oni pokušavaju na sve načine da nas provociraju, mi samo ne treba da se spuštamo na taj nivo. U te nefudbalske stvari ne bih ulazio uopšte. Ono što bude na terenu biće, imamo i pomoć VAR tehnologije, tako da nema razloga za brigu", kazao je Milivojević.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Srbija je, podsjetimo, prethodno u grupi savladala Kostariku, dok je Švicarska remizirala sa Brazilom.

Top Komentari

adis_D11
Buraz navijam za svicu iskljucivo radi Petkovica zato sto je nas odavde iz Sarajeva. Da je Vaha osto navijo bi i za Japan, ali je Milivojevic gospodski ovo rekao. Svaka cast ocigledno pametan i kulturan decko.
11 3
Kai Kaii
jeba. ce vama Saciti sve i dati go
10 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti