Mundo Deportivo: Barcelona pronašla novog napadača

Braithwaite stiže iz Leganesa

Mundo Deportivo: Barcelona pronašla novog napadača

E. Čaušević

Barcelona još uvijek traga za novim napadačem, ali čini se da je potraga konačno pri samom kraju.

Katalonski klub dobio je dozvolu od La Lige da dovede novog napadača iako je prelazni rok završen prije više od dvije sedmice. Nakon što je potvrđeno da je Ousmane Dembele teško povrijeđen prema pravilima Barca ima dozvolu da dovede novo pojačanje izvan prelaznog roka.

Već desetak dana traje potraga za novim napadačem, a s Barcelonom se povezivalo nekoliko igrača. Poznato je da Barca može dovesti samo igrača koji igra trenutno u Španiji i zbog toga izbor i nije baš nešto.

No, Mundo Deportivo jutros prenosi da je potraga konačno pri kraju, te čini se da je Barca pronašla novog napadača. Radi se o Martinu Braithwaiteu koji igra trenutno za Leganes.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Braithwaite je u dosadašnjem dijelu sezone za Leganes odigrao 24 meča i zabio je šest golova, a transfer bi trebao iznositi oko sedam miliona eura.

Ovaj 28-godišnji napadač ponikao je i Midjyllandu, a igrao je još za Esbjerg, Toulouse, Middlesbrough i Bordeaux.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Pa jel oni hoće da se bore za opstanak ili za trofeje
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi