Muriel: Ne mogu vam opisati kako se osjećam

Odlučio veliki gradski derbi

Muriel: Ne mogu vam opisati kako se osjećam

Endin Čaušević

Fudbaleri Sampdorije slavili su sinoć u velikom gradskom derbiju protiv Genove u meču 28. kola italijanske Serije A.

Sampdoria je u ovoj utakmici imala ulogu gosta, ali je to nije zaustavilo da savlada Genovu sa minimalnih 1:0. Odlučujući gol za goste postigao je Luis Muriel u drugom poluvremenu.

Ovaj napadač nakon utakmice nije krio svoje uzbuđenje, te je priznao da je ovo jedan od najboljih trenutaka u njegovoj dosadašnjoj karijeri. On je dodao da jednostavno ne može naći riječi da opiše kako se trenutno osjeća.

"Ovo je nevjerovatno. Ne mogu da nađem prave riječi da vam opišem kako se sada osjećam. Znali smo ako pobijedimo večeras da ćemo ispisati neke nove stranice historiji kluba. Postići gol u derbiju je fenomenalno, ali postići pobjedonosni gol je još bolje", rekao je Muriel.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sampdoria je večeras po prvi put nakon 1960. godine uspjela da slavi u obje utakmice protiv Genove u jednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi