14

Komentari (14)

Baboisback
Husrefbeg22
Ja se ne sjecam da je igrao za Zeljeznicar. Koliko je utakmica odigrao?
Mani
Igrao sezonu 16/17, kad nas je Petrovic vodio. Dobivao nešto malo minutaze na kašiku, pretežno sa klupe ulazio. Odigrao najviše u Kupu. U biti OK igrač, nije se nešto naigrao, nit je šta puno pokazao za taj period. Petrovic je bio užasno tvrdoglav i nije puno mijenjao u sastavu, nit je znao komunicirati sa Musom, sve mu na našem objašnjavao a mali samo engleski razumije.
Tas14
Pravi bek. Brz, agilan i jak na nogama. Jos je bio standardan u Gorici
zgembo.popuslic
Cudo ga onda Man Utd nije trazio ako je takav igrac
HarisADP
Pop..usi ga zgembo
pitariistok
Iskreno...nmg da vjerujem da cemo dovesti ovog igraca. Odlican bi to posao bio...covjek ima 20 ponavljanja minimalno po utakmici. Uvijek u prvih 11 Gorice bio...a dobra su ekipa bili prosle sezone,cak i Evropu igrali. Ove godine vise nego solidan...
Elber7
Adnan Dzafic nejvece pojacanje 100% fali na listi pojacanja.
Chiesa
Bio bi dobar treba nam takav
MSOZ101
Ouuu odlično. Nemoj Hadžija nećemo više.
user1652548615
MSOZ101
Neće znat šta ih je snašlo
user1652548615
Crno im se pise
visokohz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.