Nekadašnji igrač Željezničara jedno od posljednjih pojačanja Sarajeva ovog ljeta?

Na pragu potpisa

Nekadašnji igrač Željezničara jedno od posljednjih pojačanja Sarajeva ovog ljeta?

E. Škorić

Musa Muhammed, desni bek koji je svojevremeno bio član Plavih sa Grbavice, po svemu sudeći mogao bi postati posljednje pojačanje Bordo tima.

Muhammed je karijeru počeo u rodnoj Nigeriji u ekipi Heart Academy, a igrao je kasnije u sarajevskom Željezničaru, turskom Bašakšehiru, Lokomotiv Plovdivu i hrvatskoj Gorici, u kojoj je boravio od 2018. godine.

On se trenutno nalazi sa ekipom Sarajeva, pa bismo uskoro mogli dobiti i zvanično potvrdu transfera u redove ambicioznog kluba koji je pod vodstvom novog šefa stručnog štaba Feđe Dudića i novog - starog sportskog direktora Emira Hadžića napravio korjenite promjene u rosteru.

Radi se o igraču koji je tri puta nastupao za reprezentaciju Nigerije, a prošle sezone je u HNL-u upisao 20 nastupa i postigao jedan gol uz jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mogao bi postati sedmo pojačanje Bordo tima, pošto su prethodno ugovore potpisali Frane Čirjak, Nemanja Tomašević, Vlatko Drobarov, Marin Aničić, Ivan Ikić i Nardin Mulahusejnović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Elber7
Adnan Dzafic nejvece pojacanje 100% fali na listi pojacanja.
10 2
MSOZ101
Ouuu odlično. Nemoj Hadžija nećemo više.
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi