Mustafa Mujezinović novi igrač Shkendije

Bivši fudbaler Željezničara

Mustafa Mujezinović novi igrač Shkendije · Zvanično

E. Oštraković

Bivši nogometaš Željezničara, Mustafa Mujezinović, treće je pojačanje Shkendije u januarskom prijelaznom roku.

Prije njega ovaj klub je potpisao Maksimova i Qaku, a danas je zvanično predstavljen i vezni nogometaš Mustafa Mujezinović.

Mujezinović koji je rođen u Njemačkoj, prvi dio sezone igrao je za Novi Pazar, a prije toga nosio je dresove nekoliko klubova u našoj zemlji.

"Osjećam se dobro. Čuo sam mnogo lijepih stvari o Shkendiji. Razgovarao sam sa prijateljima Pavićem i Zebom koji su imali priliku igrati ovdje. Ambicije su velike, želimo titulu. Znam da klub ima jako dobre navijače i tu sam da ostvarimo ciljeve koji su zacrtani", rekao je Mujezinović.

Sa Shkendijom je Mujezinović potpisao ugovor na godinu i pol dana.

On je u svojoj dosadašnjoj karijeri pored Željezničara nastupao još za visočku Bosnu, Olimpik, Westfaliju Wethmar, Igman iz Konjica i Velež.

U dvije godine provedene u dresu Željezničara odigrao je ukupno 81 utakmicu i upisao je učinak od šest golova i osam asistencija.

Top Komentari

pjanke.sa
Ja mislio vratce se u Zeljnjcar. Nije lood
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi