Mustafu Mujezinovića slave u gradu na Jošnici, Vojo Ubiparip tuguje i pored toga što je dao gol

Borba za opstanak u Srbiji

Mustafu Mujezinovića slave u gradu na Jošnici, Vojo Ubiparip tuguje i pored toga što je dao gol

E. Škorić

Mustafa Mujezinović je krajem januara potpisao za Novi Pazar, a danas je donio važnu pobjedu članu Jelen Superlige Srbije.

Novi Pazar nastavlja borbu za opstanak, a na stadionu u gradu na Jošanici pao je Radnički 1923. Bio je to direktan okršaj ekipa koje se bore za status prvoligaša.

I jedni i drugi su trenutno na pozicijama koje vode u baraž za opstanak, ali Novi Pazar možda izbjegne dodatno doigravanje, pošto sada zaostaje tri boda za Spartakom.

Radnički je poveo golom Ubiparipa, a u nastavku preokret. Islamović u 60. minuti zabija za 1:1, da bi 11 minuta kasnije Mujezinović zabio za velika tri boda. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ubiparip je u prvenstvo Srbije stigao iz BiH gdje je posljednji angažman imao u FK Tuzla City, dok je Mujezinović do ove zime bio član Željezničara.

Top Komentari

pitariistok
Nije bolan Josnica nego Josanica...pa znas li ime rijeke napisati
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi