Musemić pred revanš u Škotskoj priznao: Moja želja su još dva igrača, moguće i da neko ode

Težak ispit čeka bh. prvaka

Musemić pred revanš u Škotskoj priznao: Moja želja su još dva igrača, moguće i da neko ode

S. Mlaćo

Nogometaše Sarajeva u srijedu očekuje revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Bh. prvaka će na megdan Celticu koji je u prvom meču na Koševu nakon preokreta slavio 3:1.

Tim rezultatom Škoti su došli korak bliže, a pred polazak u Škotsku medijima se obratio Husref Musemić, šef struke FK Sarajevo.

"Još jedna velika utakmica. Želimo odigrati što bolje, ako je moguće na nivou prvog poluvremena sa Koševa. Ekipe kao što su Celtic kazne svaku grešku i tako je i bilo. Primili smo naivne golove, nadam se da smo nešto naučili. Pokušat ćemo odigrati na nivou prvog poluvremena", kazao je Musemić.

"Što se tiče igračkog kadra, svi koji su bili na raspolaganju prvu utakmicu, će biti i drugu. Mi idemo da odigramo kvalitetno, a kakav će biti rezultat, ne znam. U nedjelju nam počinje prvenstvo. Te stvari iziskuju puno napora i truda, jer želimo dobro startati".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Prelazni rok za FK Sarajevo nije završeno.

"Moja želja je da dovedemo još dva igrača. Može se desiti i da nama neko ode, pa vidjet ćemo. Tu je Liga prvaka, pa ako ispadnemo onda treće pretkolo Evropske lige, pa prvenstvo i Kup. Treba nam veliki broj igrača, a tu bude i kartona...", dodao je Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
steta za Milosa i Pidru oni cim se vrate bit cemo beton betona, dovedi dvojicu iz akademije il za klupe, dobri smo i sada pravo, nemoj samo da idu krucijalni al ne vjerujem
6 0
pipun
Sretno Husrefe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi