Musemić sutra planira koristiti Ahmetovića, ali još ne zna koliko

FK Sarajevo igra revanš meč trećeg pretkola EL

Musemić sutra planira koristiti Ahmetovića, ali još ne zna koliko

A. Čaušević

Ukoliko želi igrati play-off Evropske lige FK Sarajevo će morati nadoknaditi rezultatski deficit iz prvog duela sa BATE Borisovom. 

Bjeloruski prvak je u Zenici pobijedio s 1:2 pa tako pred revanš meč ulazi sa rezultatskom prednošću i sigurno je u boljoj poziciji uoči sutrašnjeg okršaja.

Eskpedicija FK Sarajevo je danas doputovala u Bjelorusiju, a u avionu je bilo mjesta i za Mersudina Ahmetovića koji je zbog povrede propustio prvi susret.

Na press-konferenciji uoči utakmice bjeloruske novinara je posebno zanimalo da li će Musemić moći na račuanti na sjajnog napadača, a iskusni stručnjak je dao jasan odgovor.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Svi su spremni. Ahmetović je doputovao u Bjelorusiju. Sigurno će igrati sutra, a koliko će vremena provesti na terenu, vidjet ćemo sutra", rekao je Musemić.

Igranje Ahmetovića sigurno moće biti ohrabrujuće za bh. prvaka jer svojim prisustvom iskusni golgeter daje dimenziju više igri Bordo kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi